Het nieuwe krassen: Online krasloten

De industrie van de online krasloten is sinds enige tijd aan een razendsnelle opmars begonnen. De tijd van het wegkrassen van één of meer van de grijze vakjes op een bij de sigarenboer gekocht kraslot met een muntje is voorbij. Tegenwoordig wordt er simpel gekrast via het internet. Deze nieuwe manier van krassen heeft twee belangrijke voordelen:

Vaak kun je beginnen met gratis krassen of zit er een leuke krasactie vast aan een prijsvraag. Maar let op: zodra je langer wilt spelen, dan wordt er een geldstorting van je gevraagd. Betalen is gelukkig heel eenvoudig: je kunt spelen met iDEAL, Visa en Mastercard en tal van andere betaalmogelijkheden. Zo is krassen en winnen op internet erg veilig. Vaak krijg je hierop ook meteen gratis 100% extra geldbonus en wordt je inzet verdubbeld waardoor je nog langer kunt krassen en diverse online krasloten kunt spelen. Lees hieronder op welke sites toonaangevend zijn op dit gebied.

Echt geld winnen met online krasloten

Net als met het papieren kraslot bestaan ook op internet talloze verschillende krasloten met allerlei thema's en variaties. Ook het prijzengeld loopt uiteen, net zoals de winkans. Neem vlug een kijkje op onderstaande sites en win geld met de leuke kras spelletjes.

Online krasloten links

Nog meer geld winnen

Linkpartners